1716

Optima Nova Puppy Medium Chicken & Rice - 2 кг

Brand: Visan

Нова стока

36.90 лв

18.45 лв за кг.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 7 точки за лоялност. Общо за количката Ви 7 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.70 лв.


Оптима Нова за кутрета от средни породи с пилешко и ориз - 2 кг

GMO free храна с 65% съдържание на месо - супер премиум качество

Високо-апетитна рецепта подходяща за кутрета от средно едри породи от 2 до 12 месечна възраст

Optimanova Puppy Medium Chicken & Rice съдържа балансиран микс от протеини, витамини и минерали, които подпомагат правилното израстване на костната и мускулната система. Размерът на гранулата, съобразен с ръста и захапката на кученцата, прясното месо и неустоимия аромат, правят от храната перфектен избор за тези сладки бебоци.

Малко са марките, които предлагат на пазара храна с моно протеинова рецепта. Още по-малко са марките, в чиито рецепти преобладава прясното месо. И съвсем накрая - на пръстите на едната ръка се броят производителите, чиито доставчици са сертифицирани за доствка на продукти за човешка консумация.

Храната за кучета Optima Nova Puppy Medium Chicken & Rice
не съдържа пшеница, царевица или соя. Не съдържа глутен. Не съдържа ГМО.

Няколко акцента (кликнете за повече информация):

 • Хипоалергенна формула

  Наличието на само един вид месо като източник на протеин (моно протеинова рецепта) свежда до минимум възможните алергични реакции.

 • Оптимален баланс на минералите

  Балансираното съдържане на минерали и витамини (калций, фософор, витамин D) гарантира здравословен растеж и оптимално развитие на костите и мускулите.

 • Неврологично развитие

  Наличието на мастни киселини стимулира церебралната функция и предотвртява дегенерацията на нервната система в по-късен атп от живота.

 • Повишени нива на ЕРА и DHA

  Оптималните количества DHA и EPA допринасят за подпомагане развитието на имунната и нервна системи и имат антиканцерогенни свойства.

 • Система за естествена защите

  Допълнителните количества на органичен цинк, витамин А и биотин допринася за здравословното функциониране на имунната система. Поддържа козината, белите дробове и чревната лигавица здрави.

 • Оптимално функционираща храносмилателна система: FOS + MOS

  FOS подпомагат развитието на полезната чревна микрофлора, като това влияе положително на микробиалния чревен баланс (бифидус ефект). MOS улесняват елиминирането на патогенни микроорганизми от чревния тракт и подпомагат засилването на чревния имунитет

    

Състав:

Прясно пилешко месо (35%), дехидратирано плиешко (25%), ориз(15%), рибно масло (0.5%), мазнини, хидролизирани пилешки дробчета (5%), оризов протеин, бирена мая, каша от червено цвекло, ленено семе (1%), монокалциев фосфат, сол, калиев хлорид, инулин (500 mg/kg FOS), манан-олигозхариди (130 mg/kg MOS), екстракт от юка.

   

Заключение: Перфектен избор на храна за френски булдог, джак ръсел, пудел и други кутрета от средно едри породи.

   

Още малко информация: От секцията <Свали> можете да дръпнете pdf файл със сравнителни таблици на храните Оптима Нова сравнени с други популярни марки (сравнението е правено на база посочените на опаковките данни от производителите).
Пак от там можете да свалите целия продуктов каталог на храната за кучета Optima Nova, както и аналитичния състав, хранителните и технологични добавки.

Колекция/Серия OptimaNova
Качество Супер премиум
Тип храна Суха гранулирана
Нето тегло (кг) 2.00
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория