2010

„Slim & Health“ за кучета

Brand: Canina

Нова стока

37.90 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 7 точки за лоялност. Общо за количката Ви 7 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.70 лв.


„Slim & Health“ - 250 гр

Стройно и Здраво

Хранителна добавка за кучета под формата на прах, с чиято помощ дебеланкото отново се превръща в стройно, весело и пъргаво куче.
Начин на използване: За да се постигне оптимално редуциране на теглото прахът се поръсва върху бедна на протеини и мазнини специализирана котешка храна (напр. Sam's Field “Lamb & Rice – Light and Senior”), като сухата първо се овлажнява. След 21 дни е възможно да се наблюдава временно намаляване на ефекта, но хранителната добавка трябва да се дава до достигане на желаното тегло. Препоръчително е преди да поставите кучето на диета да се посъветвате с вашия ветеринарен лекар.

Намаляване на теглото с 1 кг на 14 дни (средни породи);
Чрез ценните съставки се намалява чувството на глад и се засилва чувството на ситост. Усвояемостта на мазнините и калориите се намалява и успокоява подут или раздразнен стомах;
Хитозанът (хитин от морски раци и скариди) поема мазнини от 6 до 8 пъти собственото си тегло и така предотвратява обработката от организма. Освен това в стомаха несмилаемият Хитозан се превръща в желеобразна смес, която го изпълва и по този начин засища кучето. В следствие то вече не „проси“ толкова усилено и често. Хитозанът поддържа и здравословната стомашна флора.
Увеличава изгарянето на мазнини чрез т.нар. „генериращи топлина“ съставки - L-Carnitin и подправки като джинджифил, чили и семена от горчица.
Покачва общото физическо състояние и тонус на мускулатурата чрез изгаряне на въглехидратите вместо преобразуването им мазнини;
Ускоряване на храносмилането чрез баластни вещества като Инулин добиван от корените на цикорията.
Блокира образуването на нежелани бактерии и гъбички в стомашно-чревния тракт.

Инструкции за хранене: 1 ч.л. на всеки 10 килограма телесно тегло, но не повече от 4 ч.л. дневно

Съдържание: хитин, брашно от морски водорасли, спирулина, джинджифил, чили, семена от горчица.

Качество Супер премиум
Тип храна Хранителна добавка
Нето тегло (кг) 0.250 кг
Аналитичен състав 21% Протеин, 16% сурова пепел, 0.6% сурови влакнини, 0.4% мазнини.
Съдържание на добавки в 1 кг 160 гр L-Carnitine-Tartrate, 100 гр цикория, 30 гр декстрин, 22 гр витамин С.
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория