Храна за котенца

В нашият зоомагазин ще намерите внимателно подбран асортимент от храни за малки котенца, както гранулирани, така и консерви. Предлагаме висококачествени и суперпремиум храни отлично балансирани съдържащи всички необходими компоненти за правилното израстване на малката писана, предполагащи здраве и дълъг по нататъшен живот. Не предлагаме нискобюд...

В нашият зоомагазин ще намерите внимателно подбран асортимент от храни за малки котенца, както гранулирани, така и консерви. Предлагаме висококачествени и суперпремиум храни отлично балансирани съдържащи всички необходими компоненти за правилното израстване на малката писана, предполагащи здраве и дълъг по нататъшен живот. Не предлагаме нискобюджетни храни за котенца, тъй като в повечето случаи те на са достатъчно качествени и биха се отразили зле на котенцето.

Съвсем накратко: Защо да храним котето със специализирана храна?

Когато на котенцето му поникнат първите млечни зъби, това е признак за преминаването му от бебешка в детска възраст. Зъбките го сърбят и когато бозае то хапе цицките на майката, драска я с извадени нокти и всеки път ѝ причинява все по-голяма болка. Това е момента на отбиването. Препоръчително е наред с майчиното мляко да му се дава и някаква специализирана храна за малки котета. За да привикне котето към нея, тя може да се размесва с малко мляко или вода, но заради растящите зъби е добре да му се дава гранула, която със своята хрупкавост успокоява сърбежа. Колкото и да е сладко, колкото и да е мило, не му давайте от масата човешка храна – силните подправки, пърженото, растителните мазнини и т.н. могат да увредят здравето на котето.

Още

Храна за котенца  В тази категория има 69 стоки.

на страница
Показани 1 - 12 от 69 продукта
Показани 1 - 12 от 69 продукта

Филтри

Нови продукти

Промоции

Най-продавани

Етикети

Информация

Нашите магазини

Нашите магазини

Намерете ни на бул Тотлебен 89, София