Детски ботуши Лемиго Гризли - розови

Brand:

Нова стока

41.90 лв

-15%

35.62 лв

Намалена цена!

На продукти с намалена цена не се начисляват бонус точки.


Детски ботуши за момичета Lemigo Grizzly

Тип Уелингтон с височина 21 см (за 26/27-ми номер)
Леки като перце ботуши за сняг, киша, кал и локви

OUTLET SALE!! До изчерпване на количествата

Характеристики: Изключително леки – само по 250 гр. на ботуш, в пъти по леки от подобните произведени от от гума или PVC; 100% водоустойчиви; Пълна изолация на краката от външната температура благодарение на въздушни микро мехурчета, което прави ботушите подходящи за носене дори и в топло време; Еластичност, която държи глезените стегнати дори и при много студено време до -30 С0; Сменяем термо чорап, закрепен с велкро за по-лесно обслужване; Маншет с шнур за пристягане; И не на последно място – лесни за почистване.

   

Заключение: С ботушките Lemigo Grizzly детето може да разхожда домашния любимец в локви, кал и лапавица без дори и баба му да се притеснява от намокряне или настинка. Те са подходящи за разходки на открито, в планината, в гората, че и в града при мърляво време, като изключително малкото им тегло не уморява и без това неуморимите палавници.

Предлагани размери от 22/23 до 36/37. При поръчка моля изберете желания размер от падащото меню.

Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Отзиви (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Verified purchase

Не ги сваляме

Мислех, че това колко са леки и удобни тези ботушки е поредната реклама с повече реклама оъколкото истина в нея. Но понеже имаме нужда, пък и цената е добра, в края на циганското лято поръчах един брой за дъщеря ми. От тогава не ги е свалила. И в парка, и в мола, и на училище - все е с тях на краката. И да: действително са ужасно леки и много, много удобни. Благодаря и за бързата доставка. Като умалеят пак ще поръчам!

Беше ли полезен този коментар за Вас? Да Не

Още продукти в същата категория