h-00111-c

Сух котешки шампоан Vitakraft Dry - 200мл

Нова стока

18.80 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност. Общо за количката Ви 3 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.30 лв.


Сух котешки шампоан Vitakraft Dry - 200мл

Професионална линия с нежен аромат на цветя

Сухият шампоан е предназначен за всички писани, които така и така не понасят вода

Шампоанът за почистване чрез пяна е специално разработен за бързо и често къпане "на сухо". Той лесно почиства козината и й придава блестящ и чист вид благодарение на наличието на измиваща и подсушаваща съставка. Сухата пяна почиства бързо, без да намокря котето, като ефективно премахва мръсотия, мазнина, прах и др. Употребата на хигиенното средство се препоръчва през цялата година, особено през зимния сезон. Сухият шампоан също така е идеален за котки, за които мокренето е противопоказно за момента. След употреба по козината остава деликатен аромат на цветя.
Без алкохол, парабени и пропелентен газ. Незапалим.

Начин на употреба:

Разклатете няколко пъти и поставете количество от продукта върху влажна кърпа или директно върху козината на животното. Втрийте шампоана с кърпата или с ръкавица, като извършвате масажиращи движения по онези части от тялото, които желаете да почистите. След това избършете или отстранете пяната с рядък гребен.

   

Шампоанът е подходящ за всички котки, които като разберат, че е дошла неделята фучат, драскат, хапят и съскайки се изнасят в най-далечния ъгъл на помещението.

Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Клиентите на магазина заедно с този продукт често купуват и:

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория