1684

Optima Nova Dog Adult Mini Digestive Rabbit & Potato - 8 кг

Brand: Visan

Нова стока

125,90 лв

15,74 лв за кг.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 12 точки за лоялност. Общо за количката Ви 12 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 2,40 лв.


Оптима Нова за мини кучета с чувствителен стомах със заек и картофи - 8 кг

Grain free храна със 70% съдържание на месо

Високо-апетитна рецепта със специално разработена дребна гранула за малките челюсти на йоркита, чихуахуа и други мини и салонни породи

Малко са марките, които предлагат на пазара храна с моно протеинова рецепта. Още по-малко са марките, в чиито рецепти преобладава прясното месо. И съвсем накрая - на пръстите на едната ръка се броят производителите, които работят с хранителни продукти произведени за употреба от човека и доставяни от сертифицирани доставчици на такива продукти.

Храната за кучета Optima Nova Dog Mini Rabbit and Potato
не съдържа зърнени съставки. Не съдържа глутен. Не съдържа соя и ГМО. Не съдържа пилешко месо, пилешки мазнини и пилешки субпродукти.

Няколко акцента (кликнете за повече информация):

 • Хипоалергенна формула

  Наличието на само един вид месо като източник на протеин (моно протеинова рецепта) свежда до минимум възможните алергични реакции.

 • Отлично храносмилане

  Диетично заешко месо с ниски нива на холестерол и мазнини.

 • Повишени нива на ЕРА и DHA

  Оптималните количества DHA и EPA допринасят за подпомагане развитието на имунната и нервна системи и имат антиканцерогенни свойства.

 • Дентална грижа

  Подходящата форма и структура на гранулата механично премахва зъбната плака при дъвчене. Калциеви уловители (натриеви полифосфати) не позволяват калциевите йони от слюнката да се свържат трайно със зъбната плака и да образуват зъбен камък.

 • Защита на стомаха

  Миксът от хранителни вещества улеснява смилаемостта на храната и защитава стомашната лигавица.

 • Оптимално функционираща храносмилателна система: FOS + MOS

  FOS подпомагат развитието на полезната чревна микрофлора, като това влияе положително на микробиалния чревен баланс (бифидус ефект). MOS улесняват елиминирането на патогенни микроорганизми от чревния тракт и подпомагат засилването на чревния имунитет

    

Състав:

Прясно месо от заек (40%), дехидратирано заешко месо (25%), картофи (15%), хидролизирано заешко месо (5%), рибно масло, грах, картофен протеин, бирена мая, каша от червено цвекло, монокалциев фосфат, сол, калиев хлорид, инулин (1000 мг/кг FOS), Мано-олигозахариди (260 мг/кг MOS), екстракт от юка, натриеви полифосфати.

   

Заключение: Отличен избор на всеки стопанин търсещ най-висококачествената храна за своето йорки или чихуахуа. Особено подходяща за кучета с чувствителен стомах.

   

Още малко информация: От секцията <Свали> можете да дръпнете pdf файл със сравнителни таблици на храните Оптима Нова сравнени с други популярни марки (сравнението е правено на база посочените на опаковките данни от производителите).
Пак от там можете да свалите целия продуктов каталог на храната за кучета Optima Nova, както и аналитичния състав, хранителните и технологични добавки.

Колекция/СерияOptimaNova
КачествоУлтра премиум
Тип хранаСуха гранулирана
Нето тегло (кг)8.00
Изпращане към куриер2-3 работни дни

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория