1701

Optima Nova Dog Adult Digestive Rabbit & Potato - 2 кг

Brand: Visan

Нова стока

43,90 лв

21,95 лв за кг.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 4 точки за лоялност. Общо за количката Ви 4 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,80 лв.


Оптима Нова за зрели кучета със заек и картофи - 2 кг

Grain free храна със 70% съдържание на месо

Високо-апетитна рецепта подходяща за всички породи кучета с чувствителен стомах

Малко са марките, които предлагат на пазара храна с моно протеинова рецепта. Още по-малко са марките, в чиито рецепти преобладава прясното месо. И съвсем накрая - на пръстите на едната ръка се броят производителите, които работят с хранителни продукти произведени за употреба от човека и доставяни от сертифицирани доставчици на такива продукти.

Храната за кучета Optima Nova Dog Adult Rabbit and Potato
не съдържа зърнени съставки. Не съдържа глутен. Не съдържа соя и ГМО. Не съдържа пилешко месо, пилешки мазнини и пилешки субпродукти.

Няколко акцента (кликнете за повече информация):

 • Хипоалергенна формула

  Наличието на само един вид месо като източник на протеин (моно протеинова рецепта) свежда до минимум възможните алергични реакции.

 • Отлично храносмилане

  Диетично месо от заек с ниски нива на холестерол и мазнини.

 • Повишени нива на ЕРА и DHA

  Оптималните количества DHA и EPA допринасят за подпомагане развитието на имунната и нервна системи и имат антиканцерогенни свойства.

 • Дентална грижа

  Подходящата форма и структура на гранулата механично премахва зъбната плака при дъвчене. Калциеви уловители (натриеви полифосфати) не позволяват калциевите йони от слюнката да се свържат трайно със зъбната плака и да образуват зъбен камък.

 • Защита на стомаха

  Миксът от хранителни вещества улеснява смилаемостта на храната и защитава стомашната лигавица.

 • Оптимално функционираща храносмилателна система: FOS + MOS

  FOS подпомагат развитието на полезната чревна микрофлора, като това влияе положително на микробиалния чревен баланс (бифидус ефект). MOS улесняват елиминирането на патогенни микроорганизми от чревния тракт и подпомагат засилването на чревния имунитет

    

Състав:

Прясно месо от заек (40%), дехидратирано заешко месо (25%), картофи (20%), хидролизирано заешко месо (5%), рибно масло (0.5%), картофен протеин, бирена мая, каша от червено цвекло, монокалциев фосфат, сол, калиев хлорид, инулин (1000 мг/кг FOS), джинджифил (1000 мг/кг), мано-олигозахариди (260мг/кг MOS), екстракт от юка, натриеви полифосфати (0.3%).

   

Заключение: Отлична хиполаергенна храна за зрели кучета с алергична реакция към пилешкото.

   

Още малко информация: От секцията <Свали> можете да дръпнете pdf файл със сравнителни таблици на храните Оптима Нова сравнени с други популярни марки (сравнението е правено на база посочените на опаковките данни от производителите).
Пак от там можете да свалите целия продуктов каталог на храната за кучета Optima Nova, както и аналитичния състав, хранителните и технологични добавки.

Колекция/СерияOptimaNova
КачествоУлтра премиум
Тип хранаСуха гранулирана
Нето тегло (кг)2.00
Изпращане към куриер2-3 работни дни

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория