1726

Optima Nova Dog Adult Giant Chicken & Rice - 12 кг

Brand: Visan

Нова стока

124.90 лв

10.41 лв за кг.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 24 точки за лоялност. Общо за количката Ви 24 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 2.40 лв.


Оптима Нова за зрели кучета от гигантски породи с пилешко и ориз - 12 кг

GMO free храна с 65% съдържание на месо - супер премиум качество

Високо-апетитна рецепта подходяща за зрели кучета от гигантски породи от по-големи от 15-18 месеца

В сравнение с теглото им, гигантюгите потребяват много по-малко енергия от дребните нервачета. Optimanova Adult Giant Chicken & Rice покрива хранителните нужди на всички кучета с нормално за породата тегло над 45 кг. Висококачественото пилешко месо помага за задържане на теглото в оптимални граници и предотвратява надебеляването и свързаните с това заболявания. Оптималното количество на мастните киселини в храната запазват ставите и хрущялната тъкан в идеално здравословно състояние, а наличието на витамин D регулира нивата на минерали в кръвта и спомага за здрав и силен скелет.

Малко са марките, които предлагат на пазара храна с моно протеинова рецепта. Още по-малко са марките, в чиито рецепти преобладава прясното месо. И съвсем накрая - на пръстите на едната ръка се броят производителите, чиито доставчици са сертифицирани за доствка на продукти за човешка консумация.

Храната за кучета Optima Nova Dog Adult Giant Chicken & Rice
не съдържа пшеница, царевица или соя. Не съдържа глутен. Не съдържа ГМО.

Няколко акцента (кликнете за повече информация):

  • Хипоалергенна формула

    Наличието на само един вид месо като източник на протеин (моно протеинова рецепта) свежда до минимум възможните алергични реакции.

  • Повишени нива на ЕРА и DHA

    Оптималните количества DHA и EPA допринасят за подпомагане развитието на имунната и нервна системи и имат антиканцерогенни свойства.

  • Оптимално функционираща храносмилателна система: FOS + MOS

    FOS подпомагат развитието на полезната чревна микрофлора, като това влияе положително на микробиалния чревен баланс (бифидус ефект). MOS улесняват елиминирането на патогенни микроорганизми от чревния тракт и подпомагат засилването на чревния имунитет

  • Защита на ставите и ставната тъкан

    Глюкозаминът и хондроитинът са особено важни за образуването на междуставното смазващо вещество. Противовъзпалителното действие на омега 3 и омега 6 мастни киселини предпазва ставите и хрущялната тъкан и забавя старееното им.

  • Защита на костите

    Съдържанието на витамин D подобрява общото състояние на костно-скелетната сиситема и регулира нивата на минерали в кръвта, като стимулира тяхното усвояване, транспортиране и депониране в костите.

  • Оптимален калориен баланс

    Перфектното съотношение между протеини, мазнини и въглехидрати е предпоставка за поддържане на теглото в оптимални граници.

    

Състав:

Прясно пилешко (35%), дехидратирано пилешко месо (25%), ориз (15%), масла и мазнини, хидролизирани пилешки дробчета (5%), оризов протеин, бирена мая, каша от червено цвекло, сол, монокалциев фосфат, калиев хлорид, инулин (500 мг/кг FOS), глюкозами (500 мг/кг) манано-олигозахариди (130 мг/кг MOS), хондроитин (100 мг/кг), екстракт от юка.

   

Заключение: Отличен избор на храна за немски дог, швейцарско планинско куче, неаполитански мастиф и други кучета от гигантски породи.

   

Още малко информация: Храната се доставя в херметически затворени чувалчета снабдени с цип за запазване на свежестта след отваряне.
Върху всеки чувал има таблица за препоръчителните дневни дажби.
От секцията <Свали> можете да дръпнете pdf файл със сравнителни таблици на храните Оптима Нова сравнени с други популярни марки (сравнението е правено на база посочените на опаковките данни от производителите).
Пак от там можете да свалите целия продуктов каталог на храната за кучета Optima Nova, както и аналитичния състав, хранителните и технологични добавки.

Колекция/Серия OptimaNova
Качество Супер премиум
Тип храна Суха гранулирана
Нето тегло (кг) 12.00
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория