1711

Optima Nova Dog Adult Mini Chicken & Rice - 12 кг

Brand: Visan

Нова стока

137.90 лв

11.49 лв за кг.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 27 точки за лоялност. Общо за количката Ви 27 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 2.70 лв.


Оптима Нова за мини кучета с пилешко и ориз - 12 кг

GMO free храна с 65% съдържание на месо - супер премиум качество

Високо-апетитна рецепта подходяща за отраснали кученца от мини и салонни породи

Когато навършат 10 месечна възраст малките бонбони навлизат в нов стадий от своя живот. Optimanova Dog Adult Mini Chicken & Rice е специално създадена, за да отговори на техните хранителни нужди. Благодарение на оптималното съотношение на калории и протеини поддържа теглото в идеални граници, а наличието на витамини, минерали и аминокиселини поддържа здравословното функциониране на имунната система и допринася за здрава и лъскава козина. Дребните гранули, съобразени за малки челюсти, отличният вкус и съдържанието на висококачествено прясно месо, правят от храната перфектен избор за тези сладки дребосъци.

Малко са марките, които предлагат на пазара храна с моно протеинова рецепта. Още по-малко са марките, в чиито рецепти преобладава прясното месо. И съвсем накрая - на пръстите на едната ръка се броят производителите, чиито доставчици са сертифицирани за доствка на продукти за човешка консумация.

Храната за кучета Optima Nova Dog Adult Mini Chicken & Rice
не съдържа пшеница, царевица или соя. Не съдържа глутен. Не съдържа ГМО.

Няколко акцента (кликнете за повече информация):

  • Хипоалергенна формула

    Наличието на само един вид месо като източник на протеин (моно протеинова рецепта) свежда до минимум възможните алергични реакции.

  • Изключителни вкусови качества

    Високото качество и свежестта на съставките, заедно с отличната комбинация от масла и пилешко месо, прави храната изключително апетитна и стимулира консумацията.

  • Отлично храносмилане

    Високата смилаемост на съставките позволява максимална усвояемост и максималното иузползване на хранителните им елементи стимулирайки чревното здраве.

  • Повишени нива на ЕРА и DHA

    Оптималните количества DHA и EPA допринасят за подпомагане развитието на имунната и нервна системи и имат антиканцерогенни свойства.

  • Оптимално функционираща храносмилателна система: FOS + MOS

    FOS подпомагат развитието на полезната чревна микрофлора, като това влияе положително на микробиалния чревен баланс (бифидус ефект). MOS улесняват елиминирането на патогенни микроорганизми от чревния тракт и подпомагат засилването на чревния имунитет

  • Косъм и козина

    Високите нива на серосъдържащи аминокиселини съчетани с полиненаситени мастни киселини, мед и цинк, помагат за поддържането на здрав косъм и бляскава козина.

    

Състав:

Прясно пилешко месо (35%), дехидратирано плиешко (25%), ориз(15%), масла и мазнини, хидролизирани пилешки дробчета (5%), бирена мая (3%), каша от червено цвекло, оризов протеин, сол, натриев полифосфат, калиев хлорид, инулин (500 mg/kg FOS), манан-олигозхариди (130 mg/kg MOS), екстракт от юка.

   

Заключение: Отлична храна за йоркшир териер, чихуахуа, померан и други дребни породи с хипоалергенен ефект.

   

Още малко информация: От секцията <Свали> можете да дръпнете pdf файл със сравнителни таблици на храните Оптима Нова сравнени с други популярни марки (сравнението е правено на база посочените на опаковките данни от производителите).
Пак от там можете да свалите целия продуктов каталог на храната за кучета Optima Nova, както и аналитичния състав, хранителните и технологични добавки.

Колекция/Серия OptimaNova
Качество Супер премиум
Тип храна Суха гранулирана
Нето тегло (кг) 12.00
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Клиентите на магазина заедно с този продукт често купуват и:

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория