mz-090161

Профилактична храна за котки Integra® Protect Renal - 6 х 100 гр с пилешко

Нова стока

19,80 лв

3,30 лв за бр.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв.


Профилактична храна за котки с бъбречни проблеми

Супер премиум консерва с пилешко без зърно

Animonda Integra® Protect Renal е специално разработена за котки страдащи от хронична бъбречна недостатъчност. Котките с ограничена функция на бъбреците се нуждаят от специална храна с редуцирано съдържание на фосфор и протеин. Типично за това болестно състояние са проблемите при уриниране. Възможността на бъбреците да изхвърлят определени крайни продукти на белтъчния синтез също е намалена. Прекалено високи нива на протеин, може да попречат на нормалната функция на бъбреците.
Предложените в Animonda Integra® Protect Renal протеини са много ценни, именно защото, въпреки изискването за занижено количество протеин, могат точно да покрият нуждите на котката. Ограничената функция на бъбреците прави необходимо и лекото повишаване на нивото на витамин D3. Много добрата приемственост и лесното усвояване са важни за храната на котките с проблеми с бъбреците. В интерес на оптималното приемане на храна, трябва да разпределите дажбите на вашата котка 3 пъти дневно.

Допълнителна информация
 • Съвети за хранене
  Тегло на котката  гр/ден
  3 кг 165
  4 кг 200
  5 кг 230
 • Състав

  Месо и месни субпродукти (свинско, 18% пилешко), зеленчуци (картофи), масла и мазнини (рапично олио), минерали, растителни субпродукти. Източници на протеини: свинско, пилешко.

 • Аналитичен състав

  Протеин 7,8%, мазнини 10,5%, сурови фибри 0,7%, сурова пепел 1,5%, влага 77%, калций 0,22%, фосфор 0,16%, натрий 0,17%, калий 0,18%, линолова киселина 1,8%, таурин 1,7%.

 • Витамини и минерали

  Витамин А (2000 IU / kg), витамин D3 (200 IU / kg), DL-метионин (0,2 g / kg), йод [като калциев йодат, безводен] (0,75 mg / kg), манган (3 mg / kg) , цинк [като цинков оксид] (15 mg / kg).

 • Важно

  Това не е лечебна храна и не може да излекува котето, но ще облекчи значително страданията му. При хронични болести е важно дългогодишно да храните вашата котка изключително и само с диетична храна. Добавянето на други храни, остатъци от масата трябва да бъде избегнато, за да не се застраши успехът на терапията. Чрез целенасочено намаляване през дълъг период от време на количеството фосфор, живота на хронично болни от бъбречна недостатъчност котки може да бъде значително удължена.

 • Съхранение

  На прохладно, сухо и без пряка слънчева светлина. Отворено до 24 ч. в хладилник. Сервирайте на стайна температура.

Порода/ВидВсички породи
Колекция/СерияIntegra Protect
КачествоСупер премиум
Тип хранаКонсерва
Протеини7.8%
Мазнини10.5%
Влакнини0.7%
Пепел1.5%
Влага77%
Нето тегло (кг)0.600
Изпращане към куриер2-3 работни дни

Свързани продукти

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория