6092

Optima Nova "Cat Adult Заек с картофи" - 8 кг

Brand: Visan

Нова стока

144.90 лв

18.11 лв за кг.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 28 точки за лоялност. Общо за количката Ви 28 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 2.80 лв.


Cat Adult "Заек с картофи" GRAIN FREE - 8 кг

Хиполаелргенна храна за котки изготвена по рецепта без зърнени храни - супер премиум качество
75% Заекшко месо

Храната е предназначена за котки със средна активност - например писани живеещи в къща със свободен достъп до двора, но предпочитащи да дремят на уютно в хола. Единствената храна в този клас направена от прясно заешко месо - лесно смилаема, вкусна и бедна на калории, холестерол и мазнини, но богата на важни минерали като желязо, магнезий и цинк. Омега 3 и Омега 6 мастни киселини подпомагат имунната система и спомагат за лъскава и здрава козина..

Тази котешка храна е произведена от висококачествени съставки във фабриката на Визан Испания от сертифицирани доставчици на продукти за човешка консумация.

Храната е с много високо съдържание на прясно месо и съдържа естествени антиоксиданти (токофероли), витамини и минерали.

Храната "Cat Adult" не съдържа консреванти, изкуствени овкусители и оцветители. Не съдържа съставки от зърнени растение. Не съдържа ГМО. Не съдържа глутен. Не съдържа меса и субпродукти от домашни птици.

Състав:
Прясно заешко месо (40%), дехидратирано месо от заек (30%), картофи (14%), хидролизирано заешко (5%), масла и мазнини, мая, брашно от рожков, пулпа от цвекло, картофен протеин, фибри с растителен произход, калиев хлорид, сол, натриев полифосфат, инулин (източнник на FOS - 0.1%), манано-олигозахариди (MOS - 0.1%)

   

Заключение: Храната за котки Optima Nova Adult е иновативна хранителна консепция за здравето и красотата на мъркащия домашен любимец.

Предимствата:

Моно протеин - Наличието на един единствен източник на животинкски протеин намалява риска от алергични рекации.
Висока смилаемост - Високото усвояване на хранителните съставки позволява максимална абсорбция, максимално използване на хранителните вещества и здравословно функциониране на чревно-смилателния тракт.
Омега 3 и Омега 6 - Съдържанието на рибно масло прави козината на котката лъскава, а подкосъма здрав и гъст. Подпомага имунната система за защита от множество заболявания.
Защита на козината - Съдържанието на Цинк в мастните киселини подпомага обновяването на козината, като я поддържа здрава и лъскава.
FOS & MOS - Прoбиотичният ефект стимулира бактериалната флора подпомагаща доброто функциониране на храносмилателната система (бифидус ефект) и в същото време премахва вредните бактерии.

   

Още малко информация: Във файла в секцията за сваляне можете да видите таблица за предимствата на храната в сравнение с други популярни храни.

Колекция/Серия OptimaNova
Качество Ултра премиум
Тип храна Суха гранулирана
Нето тегло (кг) 8.00
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория