6080

Optima Nova "Cat Mature Пиле с ориз" - 8 кг

Brand: Visan

Нова стока

107.60 лв

13.45 лв за кг.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 21 точки за лоялност. Общо за количката Ви 21 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 2.10 лв.


Cat Mature "Пиле с ориз" - 8 кг

Хиполаелргична храна със супер премиум качество за котки над 7 годиша възраст

75% пилешко месо

По-възрастните котки рязко намаляват темпото и поради това се нуждаят от подходяща храна, която да ги поддържа жизнени и здрави. Optimanova Cat Mature е идеалната храна за котки на 7 и повече години, заради оптималната комбинация от витамини и минерали, които предотвратяват образуването на камъни в бъбреците и жлъчката и в същото време играят важна роля за лъскавата и здрава козина.

Тази котешка храна е произведена от висококачествени съставки във фабриката на Визан Испания от сертифицирани доставчици на продукти за човешка консумация.

Храната е с много високо съдържание на прясно месо и съдържа естествени антиоксиданти (токофероли), витамини и минерали.

Храната "Cat Adult" не съдържа консреванти, изкуствени овкусители и оцветители. Не съдържа ГМО.

Състав:
Прясно пилешко месо (40 %), царевица, дехидратирано пилешко месо (30%), ориз (15%), царевичен глутен, мазнини от домашни птици, мая, оризов протеин, хидролизиран пилешки дроб (5%), пулпа от цвекло, рибено масло, риба, дехидтратирани цели яйца, сол, натриеви полифосфати, инулин (източнник на FOS) (0.1 %), манано-олигозахариди (MOS) (0.1 %), цитрусов екстракт, калиев хлорид, екстракт от касава (маниока-тапиока), глюкозамин, хондроитин.

   

Заключение: Храната за котки Optima Nova Adult е иновативна хранителна консепция за здравето и красотата на мъркащия домашен любимец.

Предимствата:

Моно протеин - Наличието на един единствен източник на животинкски протеин намалява риска от алергични рекации.
Уринарна грижа - Оптималната комбинация от минерали намалява образуването на камъни в бъбреците и жлъчката, стимулира отделянето на солите и поддържа положителното здравословно състояние на уринарния тракт.
Омега 3 и Омега 6 - Съдържанието на рибно масло прави козината на котката лъскава, а подкосъма здрав и гъст. Подпомага имунната система за защита от множество заболявания.
Защита на козината - Съдържанието на Цинк в мастните киселини подпомага обновяването на козината, като я поддържа здрава и лъскава.
FOS & MOS - Прoбиотичният ефект стимулира бактериалната флора подпомагаща доброто функциониране на храносмилателната система (бифидус ефект) и в същото време премахва вредните бактерии.

   

Още малко информация: Във файла в секцията за сваляне можете да видите таблица за предимствата на храната в сравнение с други популярни храни.

Колекция/Серия OptimaNova
Качество Ултра премиум
Тип храна Суха гранулирана
Нето тегло (кг) 8.00
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория