1607

Задушено месо „Platinum Menu Mini - Turkey & Salmon“ - 4 x 100 гр

Brand:

Стоката не е налична

Нова стока


10.90 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.20 лв.


Platinum Menu Turkey & Salmon – 4 х 0.100 кг Grain Free

Произведена от 83% прясна сьомга и прясно пуешко месо
Ултра премиум консервирана храна за кучета.

  • 83% прясна риба и прясно пуешко за високо съдържание на естествени протеини;
  • Картофи за висококачествен въглехидратен компонент;
  • Зеленчуци съдържащи естествени антиоксиданти;
  • Естествени масла съдържащи се в рибата за оптимален баланс на мазнините.

Платинум „Меню Пуйка и Сьомга” съдържа само висококачествени продукти, които са годни и за човешка храна. Едро смления пастет е приготвен с парчета прясно месо, пресни зеленчуци и картофи в „тенджера под налягане” при температура по-ниска от 100 С0 без добавяне на допълнително количество течности или вода. Така задушената храна има само 67.7% влажност, ухае на сьомнга и месо, има вкус на сьомга и месо и много бързо става любима на всяко куче.

Храната се предлага в практични 100 грамови опаковки, които задържат свежестта и аромата от първата до последната хапка.

Само няколко седмици след като започнете редовно да храните вашето куче с „Меню Пуйка и Сьомга” ще забележите нейните безспорни предимства.

  • Жизненост: За това е „виновно” бързото усвояване – черния дроб, бъбреците и козината не са обременени с неизползваеми за организма съставки;
  • По-масивна мускулатура: Изграждането и поддържането на мускулатурата се стимулира интензивно благодарение на пълноценните протеини от прясно месо;
  • Лъскава козина и здрав косъм: За това допринасят ценните естествени мазнини и масла;
  • Оптимална обмяна на веществата: Платинум Меню съдържа висококачествени лесносмилаеми протеини съставени от 83% прясно месо. Решаваща роля играе приготвянето, при което продуктите не се задушават на прекомерно висока температура, така че да се денатурират. Платинум Меню включва напълно балансирани въглехидрати, точно каквито би поел и в природата незаспалият вълк у кучето.
  • Минимизиране на риска от непоносимост и алергии: Заради своите естествено здравословни съставки Платинум Меню се понася много добре от организма и непоносимостта към храната е крайно необичайна и рядка. Метаболизмът на кучето не се обременява с денатурирани съставки, които в много случаи предизвикват „необясними” сърбежи и кожни ранички.
  • Малките „купчинки на изхода”: Храната се оползотворява максимално от кучето и при него не се появяват нито метеоризъм (пръц-пръц), нито разхлабен стомах. А акото е твърдо и с малък обем.

Хранителната стойност на 4 опаковки 100 гр от едросмления пастет „Платинум Меню Сьомга и Пуйка” е съизмерима с една консерва 850 гр от премиум клас кучешка храна.

Състав: Прясно пуешко месо - 63%, прясна сьомга - 20%, сушени зеленчуци (броколи, моркови и праз).

Кучешката храна Платинум „Меню Пуйка и Сьомга” не съдържа пшенични култури. Не съдържа глутен. Не съдържа соя. Не съдържа ГМО.

Инструкции за хранене

Поднасяйте храната в чиста паничка суха или навлажнена, но не и на чорба. Хранете кучето винаги по едно и също време и на едно и също място.

Внимание: Ако отглеждате кутре от по-едрите породи се консултирайте с вашия ветеринарен лекар за допълнителни дози от калций.

Дневни дажби в зависимост от теглото:

Тегло на кучето в кг
1
2
4
8
10
Количество в гр
30
60
120
240
300
Бр. опаковки/ден
1/3
2/3
1 1/5
2 1/3
3

Горепосочените количества са примерни за средно активно куче. Конкретните дажби се определят от множество фактори, като порода, годишен сезон, местообитание, физическо състояние на кучето и т.н.

Внимание: Кучето винаги трябва да има осигурено достатъчно количество прясна вода, като под „достатъчно” се разбира тя никога да не свършва.

Съхранение: До отварянето на опаковката на стайна температура. След отваряне в хладилник за 2-3 дни.

   

Заключение: Изключително качествена кучешка храна, особено подходяща за кучета от дребни и салонни породи като йоркита, френчита, чихуахуа и др.

   

Допълнителни данни (кликнете за повече информация):

  • Аналитичен състав

    Суров протеин - 14.2%
    Сурови мазнини - 9.95%
    Сурова пепел - 2.72%
    Сурови влакнини - 0.6%
    Калций - 0.7%
    Фосфор - 0.43%
    Влажност - 67.7% (естествен бульон от задушаването).

  • Витамини и минерали (на кг)

    Витамин A 4.000IE, Витамин D3 480IE, Витамин E (Алфа токофероли) 60 мг. железен сулфат 60 мг, калиев йодит 0.45 мг, органична мед 6 мг, мангано сулфат монохидрат 20 мг, органичен цинк 65 мг, натриев селенит 0.12 мг.

Качество Ултра премиум
Тип храна Консерва
Нето тегло (кг) 0.400
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Клиентите на магазина заедно с този продукт често купуват и:

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория