6062

Суха храна „Cat Solution Weight Control” – 10 кг

Brand: Fitmin

Стоката не е налична

Нова стока


103.90 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 20 точки за лоялност. Общо за количката Ви 20 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 2.00 лв.


Fitmin Cat Solution weight control – 10 кг

Произведена от 84% животински протеин
Суперпремиум храна с намалена до 20% енергийна стойност предназначена за „дебели” котки и кастрирани животни.

Протеини 35 %, Мазнини 12 %, Енергия 13.5 MJ/1 kg

Сухата гранулирана храна Fitmin Cat Solution weight control” е предназначена за пораснали котки.

Храната е отличен избор за вашата кастрирана домашна котка, отглеждана в затворени помещения без двор и с кратки или никакви разходки. По-ниското енергийно съдържание на храната осигурява оптимална форма и при правилно дозиране на дневните дажби не е предпоставка за наднормено тегло. Високото съдържание на натурални и лесно усвоими вещества в храната допринасят за по-доброто и усвояване и съответно по-малкото количество изпражнения. Неустим вкус и за най-капризнте мъркащи домашни любимци.

Фитмин „Cat Solution weight control” е с намалена до 20% енергйна стойност. Съдържа пробиотици, които подпомагат чревната микрофлора и имунната система на котките.

Фитмин „Cat Solution weight control” се гржи за зъбите на вашия мъркащ любиимец, а натуралния комплекс антоксиданти, предпазва клетките на оорганизма.

Храната е произведена по уникална рецепта и след приготвянето ѝ се затвяря в алуминиеви опаковки, снабдени с цип за запзване свежестта на храната и след отваряне.

Състав: пилешко месо - дехидратирано месо 33%,  хидролизирани птичи дробчета 4%,  натрошен ориз,  царевица,  мазнини от домашни птици, рибно брашно – 5%, дехидратирана пулпа от захарно цвекло,  пресен свински черен дроб – пресен 10.5% / дехидратиран 3%, пшеничен зародиш, яйца, пресовани ябълки, инактивирани сушени дрожди от рода Saccharomyces Cerevisiae -1%,  бирена каша, масло от сьомга, ленено семе,  калциев карбонат, фруктоолигозахариди 0.4%, калиев хлорид, моно-натриев фосфат,  юка,  натурален антиоксидантен комплекс 0.02%.

  • Пилешкото месо е леко, вкусно и много лесно за храносмилане, благодарение на малкия диаметър на мускулните влакна и съдържа както колаген и еластин. То е богато на желязо и цинк-две минерални вещества, които са много важни за окислителното на кръвта и осигуряват здрава козина;
  • Царевицата вложена в храните Fitmin е сертифицирана за отсъствие на ГМО. Тя езначителен източник на енергийни въглехидрати, витамини, мастни киселини и влакнини.
  • Високата усвояемост на храната допринася за правилното pH  в урината и стомашно-чревния тракт и подобрява общото състояние на отделителната система – по-малко миришещи „пишо и „ако”
  • За здрави зъби - патентованата добавка Stay-CleanТМ служи като антибактериална защита в устната кухина
  • За здрава имунна система - повишаване на защитата на имунитета чрез добавянето на нуклеотиди,  пребиотици,  органично свързан селен,  Е и С витамини
  • За здрави кожа и козина - гарантирано е , благодарение на оптималното съотношение на мастни киселини,  етерични аминокиселини,  естествени форми на Цинк , биотин и витамини от група В.

Храните за котки Фитмин не съдържат соя и ГМО.

Инструкции за хранене

Поднасяйте храната в чиста паничка суха или навлажнена, но не и на чорба. Хранете котката винаги по едно и също време и на едно и също място.

Дневни дажби в зависимост от теглото:

2-3 кг: 30-45 гр/ден;

3-5 кг: 40-65 гр/ден;

5-7 кг: 60-85 гр/ден;

Горепосочените количества са само препоръчителни. Конкретните дажби се определят от множество фактори, като годишен сезон, местообитание, физическо състояние на котката и т.н. 

Внимание:  Котето винаги трябва да има осигурено достатъчно количество прясна вода, като под „достатъчно” се разбира тя никога да не свършва.

Съдържание на витамини и минерали в 1 кг: Свалете пълното описание на добавките като pdf файл.

Внимание: Котето винаги трябва да има осигурено достатъчно количество прясна вода, като под „достатъчно” се разбира тя никога да не свършва.

Съхранение: На сухо и прохладно място. Да не се излага на пряка слънчева светлина.

Тип храна Суха гранулирана
Аналитичен състав Протеини – 35%; масла и мазнини – 12%; сурови влакнини – 3.5%; сурова пепел – 7.5%; Калций (Са) – 1.1%; Фосфор (Р) – 0.9%; Натрий (Na) – 0.3%
Съдържание на добавки в 1 кг Свалете съдържанието на добавки в pdf формат от раздела "Сваляне"
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Fitmin - добавки за котки

Съдържание на минерали и витамини в храните за котки Фитмин за 1 кг

Свали (82.16k)

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория