Комплект Flexi New Classic - M

Brand:

Стоката не е налична

Нова стока


88,90 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 8 точки за лоялност. Общо за количката Ви 8 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 1,60 лв.


Flexi New Classic Set - M

Перманентно намалена цена! Безплатна доставка!

Комплектът съдържа: автоматичен повод; лед фенерче; кутия за лакомства. Предлага се в четири атрактивни цвята - червено, синьо, черно и розово.

Автоматичен повод Flexi New Classic M

Автоматичният повод Flexi предлага свобода, комфорт и безопасност и се вписва перфектно в аксесоарите за кучета, без които няма как да се мине. С тегло на въжето от 295 грама и дължината му от 5 метра, той е подходящ за кучета с тегло до 20 кг.

Кутийка за лакомства

Кутийката е предназначена за дребни аксесоари, лакомства, пликче за отпадъци или дори за ключовете от колата или апартамента. Кутийката с тегло по-малко от 65 гр може да се отваря и от двете страни, лесно се закрепя за повода, така че да е винаги под ръка.

Лед фенерче

Фенерчето ви дава повече сигурност когато разхождате кучето по тъмно. То лесно се залепва и отлепва от повода и е снабдено с предни и задни диоди, които могат да се включват заедно и поотделно. Фенерчето е влагоустойчиво, изработено е от издържлива пластмаса и тежи по-малко от 60 гр.

   

Заключение: Комплект предлагащ повече свобода, сигурност и комфорт.

   

При поръчка изберете желания цвят от опциите за избор.

КомплектиДруги
Повод (вид)автоматичен
Повод (дължина)3.01 - 5м
Изпращане към куриер2-3 работни дни

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория