6060

Суха храна „Cat Solution Weight Control” – 0.400 кг

Brand: Fitmin

Стоката не е налична

Нова стока


5.70 лв

14.25 лв за кг.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.10 лв.


Fitmin Cat Solution weight control – 0.400 кг

Произведена от 84% животински протеин
Суперпремиум храна с намалена до 20% енергийна стойност предназначена за „дебели” котки и кастрирани животни.

Протеини 35 %, Мазнини 12 %, Енергия 13.5 MJ/1 kg

Сухата гранулирана храна Fitmin Cat Solution weight control” е предназначена за пораснали котки.

Храната е отличен избор за вашата кастрирана домашна котка, отглеждана в затворени помещения без двор и с кратки или никакви разходки. По-ниското енергийно съдържание на храната осигурява оптимална форма и при правилно дозиране на дневните дажби не е предпоставка за наднормено тегло. Високото съдържание на натурални и лесно усвоими вещества в храната допринасят за по-доброто и усвояване и съответно по-малкото количество изпражнения. Неустим вкус и за най-капризнте мъркащи домашни любимци.

Фитмин „Cat Solution weight control” е с намалена до 20% енергйна стойност. Съдържа пробиотици, които подпомагат чревната микрофлора и имунната система на котките.

Фитмин „Cat Solution weight control” се гржи за зъбите на вашия мъркащ любиимец, а натуралния комплекс антоксиданти, предпазва клетките на оорганизма.

Храната е произведена по уникална рецепта и след приготвянето ѝ се затвяря в алуминиеви опаковки, снабдени с цип за запзване свежестта на храната и след отваряне.

Състав: пилешко месо - дехидратирано месо 33%,  хидролизирани птичи дробчета 4%,  натрошен ориз,  царевица,  мазнини от домашни птици, рибно брашно – 5%, дехидратирана пулпа от захарно цвекло,  пресен свински черен дроб – пресен 10.5% / дехидратиран 3%, пшеничен зародиш, яйца, пресовани ябълки, инактивирани сушени дрожди от рода Saccharomyces Cerevisiae -1%,  бирена каша, масло от сьомга, ленено семе,  калциев карбонат, фруктоолигозахариди 0.4%, калиев хлорид, моно-натриев фосфат,  юка,  натурален антиоксидантен комплекс 0.02%.

  • Пилешкото месо е леко, вкусно и много лесно за храносмилане, благодарение на малкия диаметър на мускулните влакна и съдържа както колаген и еластин. То е богато на желязо и цинк-две минерални вещества, които са много важни за окислителното на кръвта и осигуряват здрава козина;
  • Царевицата вложена в храните Fitmin е сертифицирана за отсъствие на ГМО. Тя езначителен източник на енергийни въглехидрати, витамини, мастни киселини и влакнини.
  • Високата усвояемост на храната допринася за правилното pH  в урината и стомашно-чревния тракт и подобрява общото състояние на отделителната система – по-малко миришещи „пишо и „ако”
  • За здрави зъби - патентованата добавка Stay-CleanТМ служи като антибактериална защита в устната кухина
  • За здрава имунна система - повишаване на защитата на имунитета чрез добавянето на нуклеотиди,  пребиотици,  органично свързан селен,  Е и С витамини
  • За здрави кожа и козина - гарантирано е , благодарение на оптималното съотношение на мастни киселини,  етерични аминокиселини,  естествени форми на Цинк , биотин и витамини от група В.

Храните за котки Фитмин не съдържат соя и ГМО.

Инструкции за хранене

Поднасяйте храната в чиста паничка суха или навлажнена, но не и на чорба. Хранете котката винаги по едно и също време и на едно и също място.

Дневни дажби в зависимост от теглото:

2-3 кг: 30-45 гр/ден;

3-5 кг: 40-65 гр/ден;

5-7 кг: 60-85 гр/ден;

Горепосочените количества са само препоръчителни. Конкретните дажби се определят от множество фактори, като годишен сезон, местообитание, физическо състояние на котката и т.н. 

Внимание:  Котето винаги трябва да има осигурено достатъчно количество прясна вода, като под „достатъчно” се разбира тя никога да не свършва.

Съдържание на витамини и минерали в 1 кг: Свалете пълното описание на добавките като pdf файл.

Внимание: Котето винаги трябва да има осигурено достатъчно количество прясна вода, като под „достатъчно” се разбира тя никога да не свършва.

Съхранение: На сухо и прохладно място. Да не се излага на пряка слънчева светлина.

Качество Супер премиум
Тип храна Суха гранулирана
Нето тегло (кг) 0.400
Аналитичен състав Протеини – 35%; масла и мазнини – 12%; сурови влакнини – 3.5%; сурова пепел – 7.5%; Калций (Са) – 1.1%; Фосфор (Р) – 0.9%; Натрий (Na) – 0.3%
Съдържание на добавки в 1 кг Свалете съдържанието на добавки в pdf формат от раздела "Сваляне"
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Fitmin - добавки за котки

Съдържание на минерали и витамини в храните за котки Фитмин за 1 кг

Свали (82.16k)

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория