6046

Nature's Protection "Cat Senior" - 7 кг

Brand: Akvatera

Стоката не е налична

Нова стока


99.90 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 19 точки за лоялност. Общо за количката Ви 19 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 1.90 лв.


Nature's Protection "Cat Senior" - 7 кг

Диетична храна за възрастни котки

Храната е с високо премиум качество и осигурява всички необходими съставки за здравословното хранене и спокойни старини на котката. Храната е изготвена по ветеринарна формула за запазване и подпомагане на ставния хрущял, както за контрол на теглото.

Специална оферта: Купете 6 чувалчета и получете 7-мото безплатно
(не е необходимо закупуването на 6 бр. наведнъж)

Специалната оферта за 6 +1 е валидна при представяне на 6 броя стикера с нашия печат. Офертата не ви обвързва със закупуването на един и същ вид храна. Условието е тя да е от марката Нейчър'с Протекшън за котки и да е закупена както от нашия онлайн, така и от физическият ни магазин. Седмият чувал е по ваш избор от някой от видовете, които сте закупили.

Безплатна доставка!

Няколко акцента:

  • MicroZeoGen
    Динамичният микронизиран клиноптилолит активно стимулира чревното здраве и абсорбцията на хранителните вещества. Прихваща произвежданите от бактерии в храносмилателния тракт токсини. Подпомага ставните хрущяли и стимулира подвижността.
  • Контрол на теглото
    По-малкото калории и повечето растителни фибри спомагат за намаляване на теглото и поддържането му в оптимални граници по здравословен и нестресиращ котката начин.
  • Бъбречна защита
    Оптималното съдържание на минерали в храната предотвратява образуването на камъни в бъбреците и осигурява тяхното здравословно функциониране.
  • Ставна защита
    Натурални зеолити за запазване на ставния хрущял и ставите.
  • Естествена защита
    Оптималният баланс на омега 6 и 3 мастни киселини, заедно с натуралните антиоксиданти спомагат за поддържането на естествените защитни системи на организма.

   

Състав:

Пилешко месо, царевица, ориз, овес, царевичен глутен, мазнини от домашни птици, сушена меласа от захарно цвекло, бирена мая, месо от риба, сушени яйца, манано-олигозахариди (MOS), динамично микронизиран клиноптилолит (1%), екстракти от цикория и юка (FOS), невен.

   

Дневни дажби:
Тегло на коткатаЕжедневна дажба
1 кг 9 - 15 гр
2 кг 19 - 30 гр
3 кг 28 - 44 гр
4 кг 38 - 59 гр
5 кг 47 - 74 гр
6 кг 57 - 89 гр
7 кг 66 - 103 гр
8 кг 76 - 118 гр

   

Заключение: Качествена пълноценна диетична храна за възрастни котки по-големи от 10 години. Сега в нашия магазин на още по-добра цена.

Качество Премиум
Тип храна Суха гранулирана
Нето тегло (кг) 7.00
Аналитичен състав Свалете аналитичният състав в pdf от раздела "Сваляне"
Съдържание на добавки в 1 кг Свалете съдържанието на добавки в pdf формат от раздела "Сваляне"
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Natures Protection - Добавки

Съдържание на минерали, витамини и хранителни добавки в сухата храна за котки Natute's Protection

Свали (1.75M)

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория