6051

Суха храна „Cat Kitten” – 0.400 кг

Brand: Fitmin

Стоката не е налична

Нова стока


6.60 лв

16.50 лв за кг.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.10 лв.


Fitmin Cat KITTEN – 0.400 кг

Произведена от 89% животински продукти
Суперпремиум храна с високо енергийно съдържание предназначена за малки котенца

Протеини 37 %, Мазнини 22 %, Енергия 16,2 MJ/1 kg.

„Фитмин Kitten e с високо съдържание на месо и пресен черен дроб, съдържа мастна киселина DHA, която помага за развитието на мозъка и невроните. С високо съдържание на лесно смилаеми протеини за повече енергия и пребиотици в помощ на чревната миикрофлора и имунната система.

„Фитмин Kitten” е особено подходяща и за богато калорична диета на котки в последните дни на бременността, както и за кърмещи женски. 

Храната е произведена по уникална рецепта и след приготвянето ѝ се затвяря в алуминиеви опаковки, снабдени с цип, който гарантира максимално запазване на вкусовите качества след отваряне.

Състав: Прясно месо от домашни птици – 33%, хидролизирани пилешкии дробчета – 4%, мазнина от домашни птици, ориз, царевица, пресен свински дроб – свеж 16% / дехидратиран 4,5%, сушена риба 4,5%, яйца, каша от захарно цвекло, бирена мая, инактивирани сушени дрожди Saccharomyces cerevisiae – 2%, суроватка на прах, свински пръжкии 1,7%, пшеничен зародиш, ленено семе, пресованиябълки, масло от сьомга - 1%, калциев карбонат, фрукто-олигозахариди – 0,4%, натриев хлорид, калиев хлорид, моно-натриев фосфат, юка, естествен антиоксидантен комплекс.

  • Пилешкото месо е леко, вкусно и много лесно за храносмилане, благодарение на малкия диаметър на мускулните влакна и съдържа както колаген и еластин. То е богато на желязо и цинк - две минерални вещества, които са много важни за окиславането на кръвта и тъканите - осигуряват красива и здрава козина;
  • Рибата има висока хранителна стойност с протеини,  витамини A и D и е богата на омега-3 и омега-6 мастни киселини. Мастните киселини са много важни за здравословния живот на кучето, защото организма му не е в състояние сам да си ги произвежда
  • Екстрактът от Юка е способен да се свързва с амоняка и с други газообразни вещества и по този начин  намалява неприятните миризми от акото и пишото на котките.
  • Комплексът от натурални антиоксиданти е патентована хранителна добавка на базата на растителни полифеноли.
  • Яйцата са допълнителен източник на белтъчини нужни за здравословното израстване;
  • Фибрите от сушени ябълки и цвекло предлагат идеални неразтворими и ферментиращи компоненти. Те са  устойчиви на разлагане и нямат хранителна стойност, но помагат при движението на храните в стомашно-чревните пътища и подпомагат дейността на храносмилателните микроорганизми.

Храните за котки Фитмин не съдържат соя и ГМО.

Инструкции за хранене

Поднасяйте храната в чиста паничка суха или навлажнена, но не и на чорба. Хранете котенцето винаги по едно и също време и на едно и също място.

Дневни дажби в зависимост от възрастта:

До 2 месечна възраст: 30-40 гр/ден;

2-4 месечна възраст: 40-60 гр/ден;

4-6 месечна възраст: 50-75 гр/ден;

6-9 месечна възраст: 65-85 гр/ден;

9-12 месечна възраст: 70-90 гр/ден;

Горепосочените количества са само препоръчителни. Конкретните дажби се определят от множество фактори, като годишен сезон, местообитание, физическо състояние на котето и т.н.  

Внимание:  Котенцето винаги трябва да има осигурено достатъчно количество прясна вода, като под „достатъчно” се разбира тя никога да не свършва.

Съдържание на витамини и минерали в 1 кг: Свалете пълното описание на добавките като pdf файл.

Съхранение: На сухо и прохладно място. Да не се излага на пряка слънчева светлина.

Качество Супер премиум
Тип храна Суха гранулирана
Нето тегло (кг) 0.400
Аналитичен състав Суров протеин – 37%; сурови масла и мазнини – 22%; сурови фибри – 2%; сурова пепел – 8%; калций – 1.1%; фосфор – 0.9%; натрий – 0.35%.
Съдържание на добавки в 1 кг Свалете съдържанието на добавки в pdf формат от раздела "Сваляне"
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Fitmin - добавки за котки

Съдържание на минерали и витамини в храните за котки Фитмин за 1 кг

Свали (82.16k)

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория