6057

Суха храна „Cat Adult Salmon” – 0.400 кг

Brand: Fitmin

Стоката не е налична

Нова стока


5.85 лв

14.63 лв за кг.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.10 лв.


Fitmin Cat Adult Salmon – 0.400 кг

Произведена от 86% животински протеин
Суперпремиум храна със средна енергийна стойност предназначена за отраснали котки.

Протеини 33 %, Мазнини 20 %, Енергия 15.6 MJ/1 kg.

Храната е отличен избор за вашата домшна котка отглеждана в апартамент или затворено пространство. По-ниското енергийно съдържание на храната осигурява оптимална форма и при правилно дозиране на дневните дажби не е предпоставка за наднормено тегло. Високото съдържание на натурални и лесно усвоими вещества в храната допринасят за по-доброто и усвояване и съответно по-малкото количество изпражнения. Неустоим вкус и за най-капризнте мъркащи домашни любимци.

„Фитмин Cat Adult Salmon” е с високо съдържание на месо, пресен черен дроб, прясна сьомга и месо от риба. Съдържа пробиотици, които подпомагат чревната микрофлора и имунната система на котките.

„Фитмин Cat Adult Salmon” се гржи за зъбите на вашия мъркащ любиимец, а натуралния комплекс антоксиданти, предпазва клетките на организма от външни фактори.

Храната е произведена по уникална рецепта и след приготвянето ѝ се затваря херметически в алуминиеви опаковки, снабдени с цип за запзване свежестта и вкуса след отваряне.

Състав: пилешко месо - дехидратирано месо 28%,  хидролизиран дроб 4%,  натрошен ориз,  царевица,  мазнини от домашни птици, царевица, месо от сьомга – 6%, дехидратирано рибно месо - 6%, дехидратирана пулпа от захарно цвекло,  пресовани ябълки,  бирени дрожди,  масло от сьомга, яйца, инактивирани сушени дрожди от рода Saccharomyces Cerevisiae -1%,  пшеничен зародиш,  ленено семе,  калциев карбонат,  натриев хлорид,  калиев хлорид,  фрукто-олигозахариди 0.4%,  моно-натриев фосфат,  юка,  натурален антиоксидантен комплекс 0.02%.

  • Пилешкото месо е леко, вкусно и много лесно за храносмилане, благодарение на малкия диаметър на мускулните влакна и съдържа както колаген и еластин. То е богато на желязо и цинк-две минерални вещества, които са много важни за окислителното на кръвта и осигуряват здрава козина;
  • Царевицата вложена в храните Fitmin е сертифицирана за отсъствие на ГМО. Тя езначителен източник на енергийни въглехидрати, витамини, мастни киселини и влакнини.
  • За здрава уринарна система - високата усвояемост допринася за правилното pH  в урината и в комбинация с оптимално ниво на магнезий в храната,  тя подобрява общото състояние на отделителната система
  • За здрави зъби - патентованата добавка Stay-CleanТМ служи като антибактериална защита в устната кухина
  • За здрава имунна система - повишаване на защитата на имунитета чрез добавянето на нуклеотиди,  пребиотици,  органично свързан селен,  Е и С витамини
  • За здрави кожа и козина - гарантирано е , благодарение на оптималното съотношение на мастни киселини,  етерични аминокиселини,  естествени форми на Цинк , биотин и витамини от група В.

Храните за котки Фитмин не съдържат соя и ГМО.

Инструкции за хранене

Поднасяйте храната в чиста паничка суха или навлажнена, но не и на чорба. Хранете котката винаги по едно и също време и на едно и също място.

Дневни дажби в зависимост от теглото:

2-3 кг: 30-50 гр/ден;

3-5 кг: 45-70 гр/ден;

5-7 кг: 65-90 гр/ден;

Горепосочените количества са само препоръчителни. Конкретните дажби се определят от множество фактори, като годишен сезон, местообитание, физическо състояние на котката и т.н. 

Внимание:  Котето винаги трябва да има осигурено достатъчно количество прясна вода, като под „достатъчно” се разбира тя никога да не свършва.

Съдържание на витамини и минерали в 1 кг: Свалете пълното описание на добавките като pdf файл.

Съхранение: На сухо и прохладно място. Да не се излага на пряка слънчева светлина.

Качество Супер премиум
Тип храна Суха гранулирана
Нето тегло (кг) 0.400
Аналитичен състав Протеини – 33%; масла и мазнини – 20%; сурови влакнини – 2.5%; сурова пепел – 7.5%; Калций (Са) – 1%; Фосфор (Р) – 0.8%; Натрий (Na) – 0.3%
Съдържание на добавки в 1 кг Свалете съдържанието на добавки в pdf формат от раздела "Сваляне"
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Fitmin - добавки за котки

Съдържание на минерали и витамини в храните за котки Фитмин за 1 кг

Свали (82.16k)

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория