6076

Optima Nova "Cat Sterilised Пиле с ориз" - 2 кг

Brand: Visan

Нова стока

36.90 лв

18.45 лв за кг.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 7 точки за лоялност. Общо за количката Ви 7 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.70 лв.


Cat Sterilised "Пиле с ориз" - 2 кг

Хиполаелргична храна за кастрирани котки със супер премиум качество

75% пилешко месо

При закупуване на 2 или 3 бр. от продукта - НАМАЛЕНИЕ

Кастрация предизвиква повишаване на апетита и спадане на нивото на активност заради намаленото производството на хормони. Optima Nova Sterilised е с оптимално съдържание на калории и мазнини. Включването на L-карнитин помага да се трансформират мазнините в енергия и да се намали натрупването на телесни мазнини без да се намалява и мускулната маса. Специалната комбинация от хранителни вещества в гранулата също спомагат за повишаване на жизнеността и нивата на активност.

Тази котешка храна е произведена от висококачествени съставки във фабриката на Визан Испания от сертифицирани доставчици на продукти за човешка консумация.

Храната е с много високо съдържание на прясно месо и съдържа естествени антиоксиданти (токофероли), витамини и минерали.

Храната "Cat Adult" не съдържа консреванти, изкуствени овкусители и оцветители. Не съдържа ГМО.

Състав
Прясно пиле (40%), дехидратирано пилешко месо (30%), царевица, ориз (10%), хидролизиран пилешки черен дроб (5%), царевичен глутен, оризов протеин, пулпа от захарно цвекло, мая, рибено масло, натриев хлорид, натриев полифосфат, целулоза, инулин (0,1%), източник на фрукто олигозахариди (FOS), манано-олигозахариди (0,1%), калиев хлорид.

   

Заключение: Храната за котки Optima Nova Adult е иновативна хранителна консепция за здравето и красотата на мъркащия домашен любимец.

Предимствата:

Моно протеин - Наличието на един единствен източник на животинкски протеин намалява риска от алергични рекации.
Висока жизненост - Стимулира по-висока активност у кастрираните котки.
Омега 3 и Омега 6 - Съдържанието на рибно масло прави козината на котката лъскава, а подкосъма здрав и гъст. Подпомага имунната система за защита от множество заболявания.
Защита на козината - Съдържанието на Цинк в мастните киселини подпомага обновяването на козината, като я поддържа здрава и лъскава.
FOS & MOS - Прoбиотичният ефект стимулира бактериалната флора подпомагаща доброто функциониране на храносмилателната система (бифидус ефект) и в същото време премахва вредните бактерии.

   

Още малко информация: Във файла в секцията за сваляне можете да видите таблица за предимствата на храната в сравнение с други популярни храни.

Колекция/Серия OptimaNova
Качество Ултра премиум
Тип храна Суха гранулирана
Нето тегло (кг) 2.00
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Клиентите на магазина заедно с този продукт често купуват и:

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория