h-427041

GimCat Expert Line UT Balance Paste - 50 гр

Brand: Gimborn

Нова стока

14.00 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.20 лв.


Паста в помощ на уринарния тракт - 50 гр

Хранителна добавка за котки - GimCat експертна линия

Пастата GimCat UT Balance съдържа компоненти, за които е научно доказано, че намаляват инфекциите в пикочната система чрез отстраняване на намиращите се в червата частици храна, които са отговорни за образуването на фосфатни и оксалатни бъбречни камъни, и по този начин предотвратяват образуването на нови камъни в бъбреците. Паста Уринари е единствената паста, която противодейства и на двата вида бъбречни камъни и така се грижи за пикочната система отвътре.

Без добавена захар, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти. Препоръчана от ветеринарните лекари в Германия!

ВАЖНО! Моля прочетете

В резултат от еволюцията си котките приемат сравнително малки количества вода. Нуждата от минимално отделяне на приетата вода води и до урина с висока концентрация. Това означава, че при котките опасността от заболявания на бъбреците и пикочната система е до 700% по-висока отколкото например при кучетата. Приемът на малко вода в комбинация с този на суха храна, на твърде богата на зеленчуци диета и наднорменото тегло са основните причини за различни заболявания на бъбреците и пикочната система и допринасят за формирането на бъбречни камъни. GimCat Urinary Paste е предназначена за всички котки с проблеми в бъбреците и пикочната система, независимо от това дали вече имат камъни в бъбреците, а също и от вида на тези камъни. Това е единствената паста, която е едновременно подходяща за предотвратяване появата на камъни и за намаляване на вече съществуващи фосфатни и калциево-оксалатни бъбречни камъни.

Препоръка за хранене

Сервирайте при стайна температура ежедневно около 6 см (1 см паста прибл. 0.5 гр) отделно или в храната. Ако котката ви отказва да я приема, просто намажете лапичката с пастата. Така задействате хигиенния инстинкт на котето и то, за да се почисти ще оближе цялата паста.

    

Допълнителна информация

  • Състав

    Растителни производни, растителни и животински масла и мазнини, мая, мекотели и ракообразни (N-ацетил-глюкозамин 0,42%).

  • Аналитичен състав

    Суров протеин 5,5%, мазнини 34,0%, влакнини 1,5%, пепел 4,5%, влага 12,5%.

  • Добавени вещества (кг)

    L-триптофан 12 500 мг, антиоксиданти.

     

Нашето мнение: Пастата е задължителна за всички апартаментни котки хранещи се изключително със суха храна от "икономично" или "премиум" качество.

Порода/Вид Всички породи
Колекция/Серия Expert Line
Качество Ултра премиум
Протеини 5.5%
Мазнини 34%
Влакнини 1.5%
Пепел 4.5%
Влага 12.5%
Тип храна Хранителна добавка
Нето тегло (кг) 0.050
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Клиентите на магазина заедно с този продукт често купуват и:

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория