DP403J

Храна за чинчила Country Mix Chinchilla - 500 гр

Brand: Dajana

Нова стока

5.10 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.10 лв.


Пълноценна храна за чинчила - 500 гр

Вашата чинчила не може да говори и заради това бихме желали да го направим вместо нея: "Енергийно-плътни гранули с изкуствени ароматизатори или подсладени плодове, ядки и други висококалорични закуски (сладки и мазни) са напълно неподходящи за мен като основна храна. Те могат да съкратят живота ми на половина."
Сервирайки COUNTRY MIX, можете да видите точно какво предлагате на вашето сладурче и да сте сигурни, че правите най-доброто за него. Първокласно сено от планински ливади с ароматни билки, люцерна, ехинацея, рожкови, шипки... Тази комбинация от внимателно подбрани култури са естествената храна за вашия домашен любимец укрепващи имунитета, с положителни ефекти върху храносмилателната система и осигурява чудесна абразия на зъбите.

Състав

Ливадно сено, люцерна, царевица, овес, твърди зеленчукови парчета, ехинацея, рожкови, шипки, розмарин, ябълка.

Съвети за хранене

Сервирайте храната в достатъчно количество за размера и брой животни веднъж или няколко пъти на ден. Уверете се, че купата никога не е празна. Осигурявайте винаги достатъчно вода за пиене.

Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория