1679

Полусуха храна „Platinum Iberico and Greens” - 0.500 кг

Brand: Platinum

Нова стока

9.80 лв

19.60 лв за кг.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.10 лв.


„Platinum Adult Iberico & Greens” – 0.500 кг

Grain free полусуха храна с гарантирано минимум 70% съдържание на прясно свинско месо от най-висок клас предназначена за отраснали кучета от всякакви породи. Не съдържа пилешко месо и мазнини.

„Платинум Иберийско със зеленчуци” е суха храна от най-висок клас и е отличен избор за здравословна и балансирана диета за вашия домашен любимец. Храната не съдържа съставки, които биха натоварили организма на кучето.

 • 70% пресни свински късове от иберийска порода за високо съдържание на естествени протеини;
 • Сушени картофи за висококачествен въглехидратен компонент (в прясно състояние картофите са несмилаеми за кучешкия организъм и са неутрално полезни. Екструдирани, обаче се превръщат в ценен източник на въглехидрати и аминокиселини);
 • Естествени мазнини съдържащи се в свинското и студено пресовани масла за оптимален баланс;
 • Екстракт от зеленоуста мида, Витамин К1 и ценни билки за здравословно хранене.

„Платинум Иберийско свинско със зеленчуци” съдържа само висококачествени продукти, които се използват и в хранителната промишленост за хора. Съставките се задушават в „тенджера под налягане” при температура по-ниска от 100 С0 без добавяне на допълнително количество течности или вода. Храната се изсушава до 18% влажност и при стайна температура се добавят различни полезни билки и студено пресовани масла. Веднага след това храната се оформя на хапчици и се затваря херметически в алуминиеви чувалчета, които гарантирано запазват свежестта, аромата и вкуса.

За разлика от сухите храни с премиум качество, храната Платинум не набъбва в корема на кучето, гранулата не “пие вода” и по този начин не натоварва бъбреците, а „купчинките” на изхода са по-твърди и с по-малък обем.

Състав: Минимум 70% прясно свинско само от иберийска порода, изсушени картофи, изсушена риба, изсушени живи бирени дрожди, изсушена ябълка, люцерна, масло от сьомга, екстракт от юка, студено пресовано масло от ленено семе, студено пресован зехтин, екстракт от зеленоуста мида, семена от бял трън, изсушен фенел, корен от сарсапарила, сушен артишок, латинка, екстракт от лайка, глухарче, сушена тинтява, калиев хлорид.

Кучешката храна „Платинум Иберийско свинско със зеленчуци” не съдържа пилешко месо и мазнини. Не съдържа пшенични и зърнени култури. Не съдържа глутен. Не съдържа соя. Не съдържа ГМО. Не съдържа натоварващи организма изкуствени овкусители и изкуствени консерванти. Не съдържа захар.

Инструкции за хранене

Поднасяйте храната в чиста паничка суха или навлажнена, но не и на чорба. Хранете кучето винаги по едно и също време и на едно и също място.

Ако сте опитни в отглеждането, започнете да храните кучето с дажби по-малки от посочените. По ваша преценка можете постепенно да ги увеличавате докато достигнете до препоръчителните. Така ще избегнете евентуално затлъстяване. За работни и ловджийски кучета можете да превишите дневната дажба, но с не повече от 20%.

Дневни дажби в зависимост от теглото:

 • От 3 до 0.100 кг – 55-85 гр/ден;
 • От 5 до 7.0.100 кг – 85-115 гр/ден;
 • От 7.5 до 10 кг – 115-150 гр/ден;
 • От 10 до 12.0.100 кг – 150-165 гр/ден;
 • От 12.5 до 10.100 кг – 165-190 гр/ден;
 • От 15 до 20 кг – 190-250 гр/ден;
 • От 20 до 20.100 кг – 250-300 гр/ден;
 • От 25 до 30 кг – 300-325 гр/ден;
 • От 30 до 40 кг – 325-425 гр/ден;
 • От 40 до 60 кг – 425-600 гр/ден;
 • От 60 до 80 кг – 600-750 гр/ден.

Посочените данни са примерни, а конкретните дажби зависят от множество фактори като порода, физическо състояние на кучето, неговата ежедневна активност, местообитание, годишен сезон и т.н.

Внимание: Кучето винаги трябва да има осигурено достатъчно количество прясна вода, като под „достатъчно” се разбира тя никога да не свършва.

Съхранение: На прохладно и сухо място. Да не се излага на пряка слънчева светлина.

Качество Супер премиум
Тип храна Полусуха
Нето тегло (кг) 0.100
Аналитичен състав Суров протеин – 23%; сурови масла и мазнини – 14%; сурови фибри – 2%; сурова пепел – 7.8%; калций – 1.6%; фосфор – 1%; влага (естествено съдържание) – 18%.
Съдържание на добавки в 1 кг Свалете съдържанието на добавки в pdf формат от раздела "Сваляне"
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Platinum - витамини и минертали

Съдържание на витамини и минерали за 1 кг от храните за кучета Platinum

Свали (226.59k)

Клиентите на магазина заедно с този продукт често купуват и:

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория