1604

Задушено месо „Platinum Menu Pure Fish“ - 375 гр

Brand: Platinum

Нова стока

6,20 лв

Ако закупите по-голямо количество от този продукт, ще получите бонус точки, които ще се отразят на касата.


Platinum Menu Pure Fish – 0.375 кг Grain Free

Произведена от 83% прясна риба
Ултра премиум консервирана храна за кучета.

 • 83% прясно месо от пъстърва, тон и сардина за високо съдържание на естествени протеини;
 • Картофи за висококачествен въглехидратен компонент;
 • Зеленчуци съдържащи естествени антиоксиданти;
 • Естествени масла съдържащи се в рибата за оптимален баланс на мазнините.
 • Хипоалергенен ефект - без пилешко месо.

Платинум „Меню Риба” съдържа само висококачествени продукти, които са годни и за човешка храна. Едро смления пастет е приготвен с парчета прясно месо, пресни зеленчуци и картофи в „тенджера под налягане” при температура по-ниска от 100 С0 без добавяне на допълнително количество течности или вода. Така задушената храна има само 68% влажност, ухае на риба, има вкус на риба и много бързо става любима на всяко куче.

Храната се предлага в модерна Tetra Recart® опаковка, която задържа свежестта и аромата от първата до последната хапка.

Само няколко седмици след като започнете редовно да храните вашето куче с „Меню Риба” ще забележите нейните безспорни предимства.

 • Жизненост: За това е „виновно” бързото усвояване – черния дроб, бъбреците и козината не са обременени с неизползваеми за организма съставки;
 • По-масивна мускулатура: Изграждането и поддържането на мускулатурата се стимулира интензивно благодарение на пълноценните протеини от прясно месо;
 • Лъскава козина и здрав косъм: За това допринасят ценните мазнини и масла, както и увеличените количества на омега мастни киселини в рибата;
 • Оптимална обмяна на веществата: Платинум Меню съдържа висококачествени лесносмилаеми протеини съставени от 83% прясно месо. Решаваща роля играе приготвянето, при което продуктите не се задушават на прекомерно висока температура, така че да се денатурират. Платинум Меню включва напълно балансирани въглехидрати, точно каквито би поел и в природата незаспалият вълк у кучето.
 • Минимизиране на риска от непоносимост и алергии: Заради своите естествено здравословни съставки Платинум Меню се понася много добре от организма и непоносимостта към храната е крайно необичайна и рядка. Метаболизмът на кучето не се обременява с денатурирани съставки, които в много случаи предизвикват „необясними” сърбежи и кожни ранички.
 • Малките „купчинки на изхода”: Храната се оползотворява максимално от кучето и при него не се появяват нито метеоризъм (пръц-пръц), нито разхлабен корем. А акото е твърдо и с малък обем.

Хранителната стойност на една опаковка 375 гр от едросмления пастет „Платинум Меню Риба” е съизмерима с една консерва 800 гр от премиум клас кучешка храна.

Състав: Прясна риба - 18% пъстърва, 25% туна, 40% сардина, сушени зеленчуци (броколи, моркови и праз), зехтин, слънчогледово олио.

Кучешката храна Платинум „Меню Риба” не съдържа пшенични култури. Не съдържа глутен. Не съдържа соя. Не съдържа ГМО. Не съдържа меса и субпродукти от домашни птици.

Инструкции за хранене

Поднасяйте храната в чиста паничка суха или навлажнена, но не и на чорба. Хранете кучето винаги по едно и също време и на едно и също място.

Внимание: Ако отглеждате кутре от по-едрите породи се консултирайте с вашия ветеринарен лекар за допълнителни дози от калций.

Дневни дажби в зависимост от теглото:

Тегло на кучето в кг
1
2
4
8
10
15
20
30
40
Количество в гр
30
60
120
240
300
375
500
600
800
Бр. опаковки/ден
1/12
1/6
1/3
2/3
5/6
1
1 1/3
1 2/3
2

Горепосочените количества са примерни за средно активно куче. Конкретните дажби се определят от множество фактори, като порода, годишен сезон, местообитание, физическо състояние на кучето и т.н.

Внимание: Кучето винаги трябва да има осигурено достатъчно количество прясна вода, като под „достатъчно” се разбира тя никога да не свършва.

Съхранение: До отварянето на опаковката на стайна температура. След отваряне в хладилник за 2-3 дни.

   

Заключение: Може би най-добрата мека готвена храна за кучета на пазара, максимално доближаваща се до BARF стандартите за хранене.

   

Допълнителни данни (кликнете за повече информация):

 • Аналитичен състав

  Суров протеин - 16.50%
  Сурови мазнини - 9.00%
  Сурова пепел - 2.40%
  Сурови влакнини - 0.20%
  Калций - 0.52%
  Фосфор - 0.46%
  Влажност - 68% (естествен бульон от задушаването).

 • Витамини и минерали (на кг)

  Витамин E - 60 мг, органична мед - 1 mg, органичен цинк - 15 мг.

Порода/Вид Всички породи
Колекция/Серия Platinum Menu
Качество Ултра премиум
Тип храна Консерва
Нето тегло (кг) 0.375
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Свързани продукти

Клиентите на магазина заедно с този продукт често купуват и:

Отзиви (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Verified purchase

Това е!

Не ме интересува дали кокошката е била щастлива или нещастна. Искам в храната за нашето йорки да няма пилешко, защото е алергичен. В тази храна няма! И ухае страхотно на истински прясна риба, чак на мен ми се прияжда.

Беше ли полезен този коментар за Вас? Да Не

Още продукти в същата категория