1602

Задушено месо „Platinum Menu Fish & Chicken“ - 375 гр

Нова стока

5,00 лв

Ако закупите по-голямо количество от този продукт, ще получите бонус точки, които ще се отразят на касата.


Platinum Menu Fish + Chicken – 0.375 кг

Произведена от 83% прясно месо
Ултра премиум консервирана храна за отбити кутрета, отраснали кучета и песове в пенсионна възраст без съдържание на натоварващи организма вещества.

 • 57% прясно пиле и 26% прясна туна и сардини за високо съдържание на естествени протеини;
 • Картофи за висококачествен въглехидратен компонент;
 • Зеленчуци съдържащи естествени антиоксиданти;
 • Естествени масла съдържащи се в прясното пилешко и прясното месо от сардини и туна за оптимален баланс на мазнините.

Платинум „Меню Риба и Пиле” съдържа само висококачествени продукти, които са годни и за човешка храна. Едро смления пастет е приготвен с парчета прясно пилешко, прясна туна, пресни сардини и пресни зеленчуци в „тенджера под налягане” при температура по-ниска от 100 С0 без добавяне на допълнително количество течности или вода. Така задушената храна има само 67.7% влажност, ухае на месо и риба и много бързо става любима на всяко куче.

Храната се предлага в модерна Tetra Recart® опаковка, която задържа свежестта и аромата от първата до последната хапка.

Само няколко седмици след като започнете редовно да храните вашето куче с „Меню Риба и Пиле” ще забележите нейните безспорни предимства.

 • Жизненост: За това е „виновно” бързото усвояване – черния дроб, бъбреците и козината не са обременени с неизползваеми за организма съставки;
 • По-масивна мускулатура: Изграждането и поддържането на мускулатурата се стимулира интензивно благодарение на пълноценните протеини от прясно месо и прясна риба;
 • Лъскава козина и здрав косъм: За това допринасят ценните мазнини и масла, както и качествените изчистени от примеси продукти;
 • Оптимална обмяна на веществата: Платинум Меню съдържа висококачествени лесносмилаеми протеини съставени от 83% прясно месо. Решаваща роля играе приготвянето, при което продуктите не се задушават на прекомерно висока температура, така че да се денатурират. Платинум Меню включва напълно балансирани въглехидрати, точно каквито би поел и в природата незаспалият вълк у кучето.
 • Минимизиране на риска от непоносимост и алергии: Заради своите естествено здравословни съставки Платинум Меню се понася много добре от организма и непоносимостта към храната е крайно необичайна и рядка. Метаболизмът на кучето не се обременява с денатурирани съставки, които в много случаи предизвикват „необясними” сърбежи и кожни ранички.
 • Малките „купчинки на изхода”: Храната се оползотворява максимално от кучето и при него не се появяват нито метеоризъм (газове), нито разхлабен корем. А мините са твърди и с малък обем.

Хранителната стойност на една консерва 375 гр от едросмления пастет „Платинум Меню Риба и Пиле” е съизмерима с една консерва 800 гр от премиум клас кучешка храна. 

Състав: минимум 57% прясно пилешко месо на цели късчета; минимум 16% прясна туна; минимум 10% пресни сардини; изсушени картофи; броколи; моркови; праз; масло от сьомга.

Кучешката храна Платинум „Меню Риба и Пиле” не съдържа глутен. Не съдържа соя или царевица. Не съдържа ГМО.

Инструкции за хранене

Поднасяйте храната в чиста паничка суха или навлажнена, но не и на чорба. Хранете кучето винаги по едно и също време и на едно и също място.

Внимание: Ако отглеждате кутре от по-едрите породи се консултирайте с вашия ветеринарен лекар за допълнителни дози от калций.

Дневни дажби в зависимост от теглото:

 • От 1 до 10 кг – 30 гр на всеки килограм телесно тегло;
 • От 11 до 25 кг – 25 гр на всеки килограм телесно тегло
 • От 25 кг и нагоре – 20 гр на всеки килограм телесно тегло;

Горепосочените количества са примерни за средно активно куче. Конкретните дажби се определят от множество фактори, като порода, годишен сезон, местообитание, физическо състояние на кучето и т.н. 

Внимание:  Кучето винаги трябва да има осигурено достатъчно количество прясна вода, като под „достатъчно” се разбира тя никога да не свършва.

Съдържание на витамини и минерали в 1 кг: Свалете пълното описание на добавките като pdf файл.

Съхранение: До отварянето на опаковката на стайна температура. След отваряне в хладилник за 2-3 дни.

Порода/ВидВсички породи
Колекция/СерияPlatinum Menu
КачествоУлтра премиум
Тип хранаКонсерва
Нето тегло (кг)0.375
Аналитичен съставСуров протеин – 14.4%; сурови масла и мазнини – 9.95%; сурови фибри – 0.6%; сурова пепел – 2.74%; калций – 0.7%; фосфор – 0.45%; влага (естествено съдържание) – 67.7%.
Съдържание на добавки в 1 кгСвалете съдържанието на добавки в pdf формат от раздела "Сваляне"
Изпращане към куриер2-3 работни дни

Platinum - витамини и минертали

Съдържание на витамини и минерали за 1 кг от храните за кучета Platinum

Свали (226.59k)

Свързани продукти

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория