MZ0905201

Piper® Platinum Pure с пуйка - 150гр

Стоката не е налична

Нова стока


3.30 лв

Ако закупите по-голямо количество от този продукт, ще получите бонус точки, които ще се отразят на касата.


Piper® Platinum Pure с пуйка и картофи - 150гр

Grain Free пауч за кучета - монопротеин

Супер премиум храна за кучета с чувствително храносмилане

Ако вашето куче има чувствителна храносмилателна система, която не реагира добре на стандартните качествени храни и търсите вкусна, щадяща и полезна храна, то с Piper® Platinum Pure сте право в десетката.
Пуешкото месо и неговите продукти са ценен източник на протеин с висока смилаемост и съдържа 90% от най-важните аминокиселини от, които се нуждае на организма на кучето. То е особено ценен източник на незаменимите аминокиселини лизин и триптофан, които липсват в консервираните храни базирани на други меса. Пуешката мазнина е богата на полинаситени мастни киселини от групата Омега 6, които имат отлично въздействие върху косъма и козината.
Това прави от Piper Platinum Pure идеалната храна за ежедневна диета на кучето и за поддържане на козината във върхова кондиция.
Картофите, освен че са източник на качествен бавен въглехидрат, стимулират метаболитните функции на гастроинтестиналния тракт и преминаването на храната през червата.

Състав:

58% пуешко (в т.ч. месо, дробчета, сърчица), пуешки бульон, 7% картофи, калциев карбонат, готварска сол, натриев триполифосфат (E451).

Порода/Вид Всички породи
Колекция/Серия Piper® Platinum Pure
Качество Супер премиум
Протеини 10%
Мазнини 7%
Влакнини 0.5%
Пепел 2.5%
Влага 78%
Тип храна Пауч
Нето тегло (кг) 0.150
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Свързани продукти

Клиентите на магазина заедно с този продукт често купуват и:

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория