292

Котешка тоалетна Lift to Sift

Brand: Moderna

Стоката не е налична

Нова стока


48,90 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 4 точки за лоялност. Общо за количката Ви 4 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,80 лв.


Котешка тоалетна Lift to Sift

Ново иновативно решение! Край на досадното ровене и пресяване с котешката лопатка!

Размери: прибл. 50,2х24,1х38,4 см (дълж./вис./шир.)

Тази котешка тоалетна е още едно доказателство, че там където има реална конкуренция, там има и иновативност и креативност.
Практически тоалетната се състои от четири сглобяеми една в друга пластмасови части. Най-горната е високия борд пречещ на пясъка да се разпръсква когато котето по инстинкт се мъчи да зарови голямата си работа. Под него е контейнерът, в който се сипва пясъка. Този контейнер захлупва подвижното сито. Най-от долу е втория взаимозаменяем контейнер.

Начин на употреба: Когато пясъка се замърси, махнете борда и извадете ситото с втория контейнер. Изсипете замърсения пясък и пресейте. Изхвърлете твърдите отпадъци и върнете останалия чист пясък. Сглобете отново. Готово!
Съвсем нагледно, колко е хитра системата, можете да видите в приложеното видео.

   

Заключение: Качествен белгийски продукт, който ще ви спести много досадни усилия и не малко финансови средства с многократно по-икономичното използване на пясъка.

Нето тегло (кг) 1.6
Брой в опаковка 4 в 1
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Lift 2 Sift - иновативната котешка тоалетна

Lift to Sift: Качествен белгийски продукт, който ще ви спести много досадни усилия и не малко финансови средства с многократно по-икономичното използване на пясъка.

Аксесоари

Клиентите на магазина заедно с този продукт често купуват и:

Отзиви (1)

Rated 4.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Verified purchase

Добра е

И по-лесно върши работа. Добро качество.

Беше ли полезен този коментар за Вас? Да Не

Още продукти в същата категория