292

Котешка тоалетна Lift to Sift

Brand: Moderna

Нова стока

54.90 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 10 точки за лоялност. Общо за количката Ви 10 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 1.00 лв.


Котешка тоалетна Lift to Sift

Ново иновативно решение! Край на досадното ровене и пресяване с котешката лопатка!

Размери: прибл. 50,2х24,1х38,4 см (дълж./вис./шир.)

Тази котешка тоалетна е още едно доказателство, че там където има реална конкуренция, там има и иновативност и креативност.
Практически тоалетната се състои от четири сглобяеми една в друга пластмасови части. Най-горната е високия борд пречещ на пясъка да се разпръсква когато котето по инстинкт се мъчи да зарови голямата си работа. Под него е контейнерът, в който се сипва пясъка. Този контейнер захлупва подвижното сито. Най-от долу е втория взаимозаменяем контейнер.

Начин на употреба: Когато пясъка се замърси, махнете борда и извадете ситото с втория контейнер. Изсипете замърсения пясък и пресейте. Изхвърлете твърдите отпадъци и върнете останалия чист пясък. Сглобете отново. Готово!
Съвсем нагледно, колко е хитра системата, можете да видите в приложеното видео.

   

Заключение: Качествен белгийски продукт, който ще ви спести много досадни усилия и не малко финансови средства с многократно по-икономичното използване на пясъка.

Нето тегло (кг) 1.6
Брой в опаковка 4 в 1
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Lift 2 Sift - иновативната котешка тоалетна

Lift to Sift: Качествен белгийски продукт, който ще ви спести много досадни усилия и не малко финансови средства с многократно по-икономичното използване на пясъка.

Аксесоари

Клиентите на магазина заедно с този продукт често купуват и:

Отзиви (1)

Rated 4.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Verified purchase

Добра е

И по-лесно върши работа. Добро качество.

Беше ли полезен този коментар за Вас? Да Не

Още продукти в същата категория