037/032

Sam's Field Grain Free "Salmon & Herring" - 13 кг

Стоката не е налична

Нова стока


144.00 лв

11.08 лв за кг

С покупката на този продукт, можете да съберете до 28 точки за лоялност. Общо за количката Ви 28 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 2.80 лв.


Sams' Field Grain Free "Сьомга и херинга" - 13 кг

90% риба, пилешко, плодове и зеленчуци
Беззърнена рецепта

Суха храна за кучета от всички породи и възрасти със супер премиум качество. Уникалният състав на рецептата, с висок дял на месо и животински протеин, в комбинация с плодови и растителни екстракти и функционални компоненти, допринася за правилното храносмилане и ефективно използване на хранителни вещества от организма.
Наличието в храната на оптимални количества омега 3 и омега 6 мастни киселини (масло от сьомга) е гаранция за здрав косъм и лъскава козина.
Наличието на фибри забавя смилаемостта на храната и по този начин организма оползотворява по-голяма част от нея.
Липсата на всякакви зърнени култури в рецептата осигурява здравословно хранене и елиминира риска от непоносимост към дадена храна или други неблагоприятни ефекти. Плодовете и зеленчуците включени в рецептата са естествен източник на антиоксиданти, фибри и минерали, които повишават имунитета и спомагат за цялостното добро здравословно състояние.

Храната Sam's Field "Salmon and Herring" не съдържа съставки от зърнени култури, не съдържа глутен, не съдържа ГМО

Състав:

26% сьомга (10% пресни цели сьомги, 18% хидролизирано), 26% херинга, 20% картофи, 8% жълт грах, 8% мазнини от домашни птици (източник на вит. Е), 4% сушени ябълки, 3% масло от сьомга, 2% пилешки дробчета, мая (източник на MOS), 1% моркови, глюкозамин (източник на FOS), хондротин сулфат, екстракт от юка, лайка.

   

Нашите съвети:
Поднасяйте храната навлажнена с вода или бульон.
Не прехранвайте кучето и му осигурете достатъчно движение и винаги прясна вода за пиене.
Както при хората, така и при кучетата еднообразието, дори от най-вкусните деликатеси, втръсва. За това поне веднъж седмично сменяйте менюто, а най-добре ежедневно сервирайте различна по вкус храна.

   

Нуждата на кучето от храна зависи неговата ежедневна активност, възраст, годишен сезон и местообитание. На всяка опаковка от храната има таблица с препоръчителните дневни дажби.

За запазване на свежестта храната е херметически запечатана и след отваряне отново може добре да се затвори. Добре е да се съхранява на сухо и проветриво място.

   

Заключение: Пълноценна храна за кучета от висок клас подходяща за всички породи.

Порода/Вид Всички породи
Качество Супер премиум
Тип храна Суха гранулирана
Нето тегло (кг) 13.00
Аналитичен състав Свалете аналитичният състав в pdf от раздела "Сваляне"
Съдържание на добавки в 1 кг Свалете съдържанието на добавки в pdf формат от раздела "Сваляне"
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория