Комплект "Corda" M

Brand: Nobby

Стоката не е налична

Нова стока


18.20 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност. Общо за количката Ви 3 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.30 лв.


Комплект Nobby "Corda" M

Ново в каталога от 2018

Душач 39-45 см

Когато водено на повод кучето е прекалено игриво или се дърпа много силно, или пък не е добре социализирано, се налага използването на душач вместо каишка. Той седи сравнително свободно на врата, но при опъване се затяга и започва да души кучето, като по този начин (в повечето случаи) го укротява.

Душачът Nobby "Corda" е изработен от здрава и дълготрайна изкуствена тъкан с кръгла оплетка, която не предизвиква външни наранявания. За предпазване от прекалено стягане, душачът е снабден с регулируема стопер халка.

Повод: 1 м / 12 мм

Кучешкият повод е основен аксесоар и осигурява връзката между човек и куче. Той трябва да е здрав, надежден и годен за ежедневна употреба при всякакви метеорологични условия.

Поводът е изработен от здрава и дълготрайна изкуствена тъкан с кръгла оплетка. Снабден е с примка за ръката и здрава закопчалка за нашийника.

    

Нашият съвет: Особено ако разхождате по-буйно и едро куче - никога не нахлузвайте примката на китката, а я дръжте в юмрук. Така винаги ще можете да пуснете повода и да избегнете "развяването като байрак" и евентуални неприятни наранявания.

6 стилни цветови комбинации

Червено и сиво;
Черно и сиво;
Синьо и светло синьо;
Светло синьо и оранжево;
Лилаво и розово;
Светло синьо и зелено.

    

Заключение: Елегантен комплект от кучешки повод и нашийник - в нашият магазин сега на още по-добра цена!

    

При поръчка изберете желания цвят от падащото меню.

Колекция/Серия N-Corda
Качество Премиум
Комплекти Повод и нашийник
Повод (вид) въже
Повод (дължина) до 1 м
Нашийник (вид) душач / строг
Нашийник (обиколка) най-много до 45 см
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория